FAQ

Veel gestelde vragen

U kunt 7 dagen lang Klik Paradijs gratis uitproberen. Bent u tevreden dan kunt u uw account verlengen voor maar €2.75 p/m. Het verlengen van uw account gaat per jaar. Betaling kan makkelijk en snel via IDeal.
Met Klik Paradijs kunt u makkelijk tussen de €15 á €30 p/m verdienen, afhankelijk bij hoeveel websites u bent aan gemeld.
Via onderstaande link krijgt u een lijst te zien met websites welke werken met ons programma.
Bekijk lijst
Dat kan, maar dit raden wij u af. Wij raden u aan om een nieuwe aan te maken bij voorkeur Hotmail, waar u al uw reclame mail op binnen laat komen. Bent u al met uw huidige E-mail adres aangemeld bij reclame websites? Dan kunt u vaak makkelijk via uw account op de website het E-mail adres wijzigen.

Als u zich bij ons registreerd, gebruik dan het E-mail adres waar de reclame E-mails op binnen komen. Alleen met dit E-mail adres kunt u dan inloggen in het programma.
Een nieuw E-mail adres verminderd de kans op spam of mails met virussen. Het programma heeft hier wel een beveiliging tegen. Voor u het programma start is het raadzaam om altijd even uw mailbox door te kijken of er geen vreemde afzenders tussen zitten (Deze kunt u dan beter eerst verwijderen).

Een tweede voordeel van het aanmaken van een nieuw E-mail adres is, dat u op uw orginele E-mail adres waarschijnlijk ook andere E-mails ontvangt. Waarmee u niet het risico wilt lopen dat ze perongeluk worden verwijderd. Klik Paradijs is zo ingesteld dat hij alleen E-mails pakt van spaarprogramma's welke wij hebben goedgekeurd.

Ondanks de beveiliging welke wij hebben ingebouwd lijkt het ons toch verstandig om een nieuw E-mail aan te maken. Registreert u zich met het E-mail adres waar de waar de reclame emails op binnen komen. Alleen met dit E-mail adres kunt u inloggen in het programma.
Deze vraag kunnen wij helaas niet voor iedereen beantwoorden. Dit is ook de reden dat u het programma een aantal dagen gratis kunt testen.

Wij hebben het programma zelf geschreven en getest op een pc met Windows8.1 en op een oude laptop met Windows Vista. Op 8.1 ondervonden wij geen problemen maar op Vista liep het programma soms erg langzaam. Als standaard browser hebben wij Google Chrome gebruikt en een E-mail adres van Hotmail, wij raden u aan dit ook te doen.

Mocht het programma niet bij u werken laat dit ons dan weten, wij zullen dit proberen op te lossen.
Voor u het programma opstart opent u uw browser waarna u op alle websites inlogd waarvan u E-mail ontvangt. Dit om er zeker van te zijn dat uw E-mails goed verwerkt worden. Bij sommige spaarprogramma's moet u eerst ingelogd zijn om uw vergoeding te krijgen
Tip: Als u inlogt op de websites vink dan onthoud mij aan en sla alle websites op in uw favorieten. Dit zorgt ervoor dat inloggen de volgende keer sneller gaat.

Na het downloaden kunt u het programma gelijk gebruiken. Op onze website bij uw account kunt u een bestand aanmaken. Het bestand aanmaken kan +/- 15 seconde duren, ligt eraan hoeveel E-mails u heeft staan. Hierna kunt u het bestand opslaan of hij komt in uw downloads te staan. Dit ligt aan uw instellingen in uw browser. Let Op: Wijzig de naam van het bestand niet! Doet u dit wel dan kunt u het bestand niet meer gebruiken.
Daarna kunt u het programma opstarten u dient in te loggen met het E-mail adres waarmee u bij ons bent aangemeld. Na het inloggen kunt u het bestand kiezen om te verwerken. Het programma gaat nu al het werk voor u doen, zo kunt u uw tijd mooi ergens anders aan besteden. Als het programma klaar is kunt u het bestand verwijderen.
Wij raden u aan dit niet te doen, op deze manier kan het programma ongestoord zijn werk doen en is de kans dat het programma vast loopt minimaal.
De eerste keer als u het programma opstart zal u een fout melding krijgen. Deze kunt u negeren. Loopt het programma vst tijden het verwerken van uw bestand? Wacht dan, het programma zal na een aantal seconde weer verder gaan.
Voor meer vragen Mail ons!


Blijf op de hoogte van ons programma en van mooie aanbiedingen.