Meer Info

Uw aanmelden bij Klik Paradijs

Bij registreren kunt u zich aanmelden voor Klik Paradijs, wij raden u aan om een nieuw E-mail adres aan te maken bij bijvoorbeeld Hotmail. Het is noodzakelijk dat alle reclame mails op dat E-mail adres binnen komen. Dit kunt u makkelijk instellen bij uw account van de desbetreffende sites. Maak daarna een account aan bij ons met uw nieuwe E-mail adres. U kunt het programma een jaar Gratis uitproberen. Daarna kunt u uw account verlengen met een jaar, de kosten zijn €2.75 p.m. Uw opbrengst zal tussen de €15 á €30 p.m. liggen afhangkelijk bij hoeveel spaarprogramma's u bent aangemeld.

Hoe werkt het programma

Na het succesvol aanmaken van een account kunt u inloggen op onze website. Hier kunt u het programma Klik Paradijs downloaden en bestanden maken waarmee u makkelijk geld kunt verdienen. LET OP: Het programma werkt alleen op Windows!

Na het downloaden van Klik Paradijs kunt u het programma gelijk gebruiken, maak op klikparadijs.nl bij uw account een bestand aan en open deze met het programma. Het programma doet verder het werk voor u, zo kunt u mooi uw tijd ergens anders aan besteden en Klik Paradijs zet uw spaarprogramma e-mails om in geld. Meld u bij ons aan met het E-mail adres waar uw reclame E-mails op binnen komen. U kunt verder geen andere E-mail adressen gebruiken.

Is het programma veilig?

Wij hebben veel tijd besteed aan het beveiligen van Klik Paradijs. Uw wachtwoord word versleuteld opgeslagen bij ons en al het dataverkeer tussen u en onze server is beveiligd doormiddel van een ssl certificaat, zoals u in de url balk ziet( het groene slotje met https).
Bij het verwerken van uw E-mails hebben wij ook aan de veiligheid gedacht. Het systeem opend en verwerkt alleen E-mails van afzenders welke wij hebben goedgekeurt. Zo is de kans op virussen minimaal. Toch raden wij u aan om van te voren even uw mailbox na te lopen of u vreemde emails er tussen ziet zitten, verwijder deze dan eerst.Blijf op de hoogte van ons programma en van mooie aanbiedingen.